Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sindrila bituminoasa rectangulara

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Brand
Rectangular
Out Of stock
Descriere
Sindrila bituminoasa in forma rectangulara cu puncte termoactive pentru acoperisuri. Fabricata din asfalt oxidat. Covorul de sticla utilizat asigura o durata de viata lunga. Aceasta sindrila este disponibila in mai multe culori.

Sindrila este formata din sabloane alcatuite dintr-o banda de asfalt oxidat cu umpluturi minerale si un covor de sustinere din fibra de sticla neabsorbanta. Covorasul de sticla asigura o durata de viata lunga. Produs in mai multe nuante de culoare. Sindrila de asfalt pentru acoperisuri Guttatec este conceputa pentru acoperisuri inclinate cu pante de la 15 C la 90 C. Suprafata sindrilii Guttatec Rectangular este alcatuita dintr-un presarat de granule precolorate ceramizate, laminate sub presiune. Partea superioara este dotata cu puncte termoactive care au rolul de a lipi sabloanele intre ele si de a crea o suprafata compacta.

- Greutate redusa ( 9,7 kg/m2)
- Adecvat pentru acoperisuri profilate
- Rezistent la grindina
- Potrivit pentru acoperisuri cu pante de la 15 C la 90 C.

DIMENSIUNI - CULORI - PRETURI
333 X 1000mm    - rosu         -     90 RON/bax
333 X 1000mm    - maro        -     90 RON/bax
333 X 1000mm    - verde     -     90 RON/bax
333 X 1000mm    - negru     -    90 RON/bax

Un bax contine 3MP de sindrila bituminoasa rectangulara
!!!Atentie!!! Pretul nu include si transportul!

SPECIFICATII TEHNICE:

lungime 1000 mm
latime 320 mm
latimea unui element de sablon 333 mm
cantitate per pachet 3 MP
numar de sabloane intr-un pachet 22 buc
greutatea unui pachet 24,3 kg
culori maro, negru, rosu, verde
sindrila pe partea superioara puncte termoactive
sindrila pe partea inferioara autoadeziva pe toata suprafata

MONTARE:

Sindrile hexagonale sunt prevazute cu un strat autoadeziv pe partea inferioara, care permite o instalare usoara, rapida si de inalta calitate. Nu sunt necesare unelte speciale la montarea sindrilelor bituminoase. Tot ce aveti nevoie este un ciocan, un cutit, un contor si o linie de marcare. Suprafata pe care se monteaza sindrilele trebuie sa fie plana si uscata si se poate realiza prin utilizarea de placi OSB, placaj sau scanduri. Primul rand de sindrila este asezat astfel incat marginea de jos sa fie la acelasi nivel cu randul de fundatie. Sabloanele de sindrila bituminoase se aseaza una langa alta. Marginea inferioara a celui de-al doilea rand de sindrila se afla la nivelul marginilor crestaturilor despartitoare. Sabloanele individuale sunt decalate una de cealalta in directia longitudinala cu jumatate din latimea elementelor sablonului. Va recomandam sa folositi numai cuie anticorozive pentru fixare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura