Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Acoperis de intrare Modulo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

227 lei Lei
Brand
Modulo
Out Of stock
Descriere
Acoperisul de intrare Modulo este destinat protejarii de precipitatzii (ploaie, zapada) prin montarea lor deasupra usilor de intrare in locuintze, magazine, deasupra vitrinelor, teraselor, balcoanelor etc.

Varianta Modulo de acoperis de intrare subliniaza facilitatea oferita de producator de a modula/adauga mai multe asemenea acoperisuri prin lacasurile exterioare ale  consolelor/picioarelor de fixare.

Atunci cand se doreste utilizarea unui singur ansamblu de acoperis, siliconul din tubul inclus in setul de componente de livrare va ofera posibilitatea sa infundatzi lacasurile exterioare de pe picioarele de fixare.

Setul de montaj contine toate elementele necesare montarii asa cum se vede si in imaginile care insotzesc prezentarea: cele doua picioare de culoare gri din copolimer, folia de policarbonat dublu de 6 mm, aici transparent, care se incastreaza in lacasurile interioare din cele doua picioare, cele doua sine din aluminiu anodizat ce cadreaza si fixeaza folia de policarbonat rigidizand-o, 4 holsuruburi cu care se imobilizeaza picioarele cu ramele de aluminiu si policarbonatul, cele 4 dibluri de fixare catre perete a ansamblului    si un pliant cu intructziunile de montare.

Acoperisurile de intrare Modulo sunt un produs european de calitate caracterizat printr-o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata la grindina. Instalarea  se face foarte usor de catre doua persoane, sculele de care este nevoie fiind o masina de gaurit, un burghiu pentru beton, un ciocan si o cheie de 13.

Dispunem de urmatoarele dimensiuni:

- Acoperis de intrare Modulo____Bronz/Transparent___4mm___60 x 120cm____227 RON/BUC
- Acoperis de intrare Modulo____Bronz/Transparent___6mm___75 x 150cm____335 RON/BUC
- Acoperis de intrare Modulo____Bronz/Gri___________6mm___120 x 82cm____365 RON/BUC
- Acoperis de intrare Modulo____Negru/Gri___________6mm___120 x 82cm____365 RON/BUC
- Acoperis de intrare Modulo____Negru/Bronz________6mm___120 x 82cm____365 RON/BUC
- Acoperis de intrare Modulo____Negru/Transparent___6mm___120 x 82cm____365 RON/BUC

Atentie! Pretul nu include si transportul!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura