Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Geotextil  pret/m2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
Guttatex
Out Of stock
Descriere
Geotextilul Guttatex este utilizat ca un strat de separare, protectie sau filtrare necesar pentru diferite tipuri de structuri de constructii. Geotextilele au o functie de filtrare, asigurand astfel curgerea pe termen lung a apei intr-o directie perpendiculara pe geosintetic si impiedicand deplasarea particulelor solide in directia apei curgatoare. Geotextilul permeabilizeaza cantitati mari de apa din subsol, impiedicand in mod eficient deplasarea particulelor de sol care ar putea degrada straturile superioare (de exemplu, infundarea drenajului de sol, a drenajului orizontal etc.). Acest lucru prelungeste durata de viata a sistemului de drenaj.

Geotextilul trebuie sa retina particulele mai mari de sol, care apoi sustin particulele mai fine si mai mici. Intr-un astfel de sistem, in care solul este capabil sa isi formeze propriul filtru natural, apa poate patrunde in geotextil cu o tendinta minima de colmatare a porilor. Unele structuri sunt susceptibile la fisurare. In acest caz, geotextilul indeplineste o functie de protectie, protejand functia materialului protejat in timpul depunerii celuilalt (de exemplu, protectia izolatiei impotriva perturbarii de catre solul de umplutura).
Geotextilele sunt utilizate pe scara larga in constructia straturilor de baza ale drumurilor (regim de apa), in cultivarea cursurilor de apa poluate si in programele de recuperare a solului. Aceste geotextile favorizeaza, de asemenea, formarea unui filtru stabil si natural in solul insusi. Geotextilele armate permit transmiterea tensiunilor de tractiune, asigurand o stabilitate sporita a lucrarilor de constructie pe subsoluri neportante.

- Design de calitate
- Utilizare versatila
- Adaptabil la diferite tipuri de subsoluri
- Capacitatea de a filtra apa
- Separarea straturilor individuale

Specificatii tehnice:

- material sintetic netesut din 100% poliester
- culoare alba (verzuie)
- dimensiune 2 x 50 m si 1 x 50 m

- 150g/m2___2,70  RON/m2
- 200g/m2___5,22  RON/m2

Pretul nu include si transportul!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura